TKD Tigers

Tigers – Life Skills Education is ”s werelds meest professionele en progressieve sociale vaardigheden cursus voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Kinderen in deze belangrijke ontwikkelingsleeftijd kan sterk worden beïnvloed door een rolmodel zoals onze goed opgeleide instructeurs.
Al vele jaren geeft dit onze instructeurs een enorm gevoel van voldoening!
Uw kind zal leren van superheld Timmy!
Kinderen worden betrokken bij de fantasiewereld van Timmy en Tina de Tijger en hun vrienden in de jungle. Tijdens het spelen leren de kinderen levensveranderende vaardigheden op een goede didactische en pedagogische manier. De kinderen worden sterk gestimuleerd door middel van het programma door eindeloze educatieve spelletjes. Het programma bestaat uit zeven kernthema”s die worden aangevuld met andere belangrijke vaardigheden.
De zeven kernthema”s
Teamwork, Leiderschap, Onbekenden, Stoute mensen, Noodgevallen vaardigheden, Fitness en gezondheid, Global bewustzijn
De thema”s zijn perfect in evenwicht gehouden door elementaire defensieve technieken uit Martial Arts (als Taekwon-Do) en essentiële motorische vaardigheden. De kinderen leren ook een sterke moraal als rustig en behulpzaam zijn en nog veel meer. Aan het eind van elk semester worden de kinderen getest op hun kennis van de thema”s, martial art technieken en moraal. Door middel van verschillende beloningen in de vorm van thema-batches en logo”s, worden de kinderen voortdurend gestimuleerd om te leren op alle gebieden van het programma.

http://www.youtube.com/watch?v=0U_PatCIRfw